Известие

Collapse
No announcement yet.

педала на съединителя потъна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• педала на съединителя потъна

колеги може ли малко мнение по въпроса че аз не съм запознат много мног а ми се ще да имам някаква представа преди да я закарам на сервиз вчера забелязах че отдолу тече спирачна течност долях и тръгнах и след някои друг километър и ми потъна педала и до там пробвахме да обезвъдушим съединителя но идва малко и пак изчезва и отдолу си продължава да тече казаха ми че това е лагер помпата вие как мислите че вече незнам къде да я карам ако може да ми препоръчате някакв сервиз пт бургас или раиона ще съм ви благодарен алфата е 156 2.0

долна помпа на съединителя сменяш и си ти
    sigpic 156 2.4 JTD 136hp

Comment

това ще рече въпросната лагер помпа ?

Comment

не долна помпа на съединител и задължително нов мисля че струва около 40-50 лв. Виж също темата ...http://clubalfaromeo.com/forum/showt...EF%EE%EC%EF%E0
        sigpic 156 2.4 JTD 136hp

Comment

Първоначално публикувано от aligator89 Покажи съобщение
          не долна помпа на съединител и задължително нов мисля че струва около 40-50 лв. Виж също темата ...http://clubalfaromeo.com/forum/showt...EF%EE%EC%EF%E0
          Колега моля не подавай подвеждаща информация!

Да лагер помпа!
          sigpic
          Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
          156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
          147 JTDm 140-Малката манекенка
          GT- JTDm 150

Comment

Завсиси с какъв двигател си и модел. на алфа 156 са в скоростната кутия според зависи. Но да лагер помпа се води.
            Алфа Ромео 156 1.6 (120 hp) Старата генерация

Comment

благодаря за информацията колеги днес я оставих да я праят та да видим какво ще излезе

Comment

Working...
              X